top of page

TEAMUDVIKLING

Samarbejde er nøglen til succes i næsten enhver virksomhed, og når samarbejdet ikke fungerer, lider virksomheden. Medarbejderne bliver demotiverede og bruger deres energi på det forkerte - og det påvirker resultaterne.

 

Et team kan forstås som et specifikt samarbejdsniveau, som I kan opnå gennem bevidst træning og refleksion omkring jeres samarbejde.

Vi arbejder med teamudvikling ud fra det standpunkt, at teamudvikling ikke er et mål i sig selv. Det skal føre til resultater og en forbedret hverdag.

 

Hos Cassøe Consulting arbejder vi med teamudvikling med varierende fokus fra det sociale og teambuildende fokus til det mere resultatorienterede og retningssættende – men altid med formålsdrevne øvelser og målsætninger for øje.

 

Vi arbejder frem mod, at opnå et team, som:​

  • Kender hinandens typeprofiler samt faglige og sociale kompetencer

  • ​Har et fælles mål, som alle føler sig ligeligt forpligtet over for

  • Løbende og åbent reflekterer over samarbejdet og giver feedback

 

Hermed får vi løftet teamets kvalitative niveau, og det bliver i stand til at levere et bedre produkt end de ikke strukturerede og ikke bevidstgjorte samarbejder kan levere. Og så er det både sjovt og meningsfuldt, fordi det frigør den enkeltes ressourcer og skaber selvværd.

bottom of page